Företag med många fördelar för dig

När du anlitar VSL kan du vara säker på att du får ett så perfekt slutresultat som möjligt. Genom deras verkstads ansenliga portar passerar allehanda gods för först blästring och därefter sprutlackering. Det kan upplevas lite som ”trolleri”. In kommer ett rostigt föremål på ena sidan, för att därefter komma ut som nytt på andra sidan.

Alla arbeten utförs av mycket skickliga medarbetare. Företaget har idag sex anställda. VSL arbetar sedan 1994 i toppmoderna lokaler i Vallentuna.

Blästring på rätt sätt

När ditt föremål ska blästras är ytan avgörande för vilken typ av sand VSL använder. Några exempel är Stålsand för grova ytor och Olivinsand för finare ytor. Det är viktigt att få en absolut ren yta före målning. Detta för att skyddsförmågan ska bli så hög som möjligt. VSL har fördelen att de kan lackera föremålen utan dröjsmål efter blästringen. Det ger ett bättre och mer beständigt resultat. Färgskiktet får en varaktigare vidhäftning.

God service

En viktig del i VSLs arbete är dessutom att ge dig god service. Därför håller de utlovade leveranstider. Under årens lopp har vitt skilda arbeten passerat deras verkstad. VSL utvecklar ständigt verksamheten för att passa just dina behov.
Senaste nytt är att VSL kan erbjuda dig smidesprodukter av mycket hög kvalitet. De tillverkas efter beställning.

Miljötänkande

Förutom att du ska få ett hållbart blästringsresultat är det också betydelsefullt för VSL med en hållbar miljö. Därför kan du känna dig trygg när du anlitar VSL. De arbetar endast med miljögodkända produkter. Givetvis använder VSL färger av högsta möjliga kvalitet som är miljöcertifierade enligt ISO 14001.